Kontakt
English
http://www.realdania.dk
http://www.realdaniabyg.dk
http://www.dac.dk
Processen
Hvem står bag

Holdet bag. Fra venstre ses adm. dirketør i Realea, Peter Cerderfeld, projektchef Peter Fangel, Relea, adm. direktør i Dansk Arkitektur Center, Kent Martinussen, arkitkekt og partner i OMA Ellen van Loon og adm. direktør i Realdania, Flemming Borreskov

Fra venstre: Peter Cederfeld, adm. direktør i Realdania Byg, Peter Fangel, projektchef, Kent Martinussen, adm. direktør i Dansk Arkitektur Center, Ellen van Loon, arkitekt og partner i OMA, og Flemming Borreskov, adm. direktør i Realdania. Ved lancering i april 2008.

 

Bag Bryghusprojektet står Realdania Byg, som er et datterselskab til Realdania.

 

Den internationalt anerkendte hollandske arkitekt Rem Koolhaas og hans tegnestue OMA tegner Bryghusprojektet. De skal være med til at sikre, at det bliver et byggeri af exceptionel arkitektonisk kvalitet, som kan styrke området og binde byen og havnen sammen.    

 

Et udvalg af samarbejdspartnere har været med helt fra projektets tidligste fase. På den måde har parterne kunnet bidrage til at kvalificere Bryghusprojektet, inden det var lagt i helt faste rammer.

 

 

VideoValg af arkitekt

Daværende direktør i Realdania Flemming Borreskov fortæller her om, hvorfor valget af arkitekter til Bryghusprojektet faldt på hollandske OMA (2008).

 

 

 

 

Parterne bag Bryghusprojektet

 

/upload/bryghus/_ny bryghus/logoer/realdania_100px.jpg    Realdania arbejder for at højne livskvaliteten i byen, i byggeriet og i bygningskulturen rundt om i Danmark til gavn for almenvellet.  
    

Realdania Byg er Realdanias datterselskab. Selskabet har til formål at bygge, erhverve og drive ejendomme primært inden for Realdanias fondsstrategi. 

  

    Dansk Arkitektur Center (DAC) er en projektorganisation, som arbejder med udvikling og formidling af arkitektur, byudvikling og byggeri. 


 

Cookies
 
Samarbejdspartnere

Bygherrerådgiver

Rambøll

ingeniør

Gottlieb Paludan

arkitekt 
Gehl Architects 
byrum
Heidi Meier 
kommunikation

 

Totalrådgiverteam

OMA 
arkitekt og hovedrådgiver
Kragh & Berglund 
landskabsarkitekter
ARUP 
ingeniører
COWI 
danske ingeniører 
ALECTIA

Fuldautomatisk P-anlæg
Ducks 
scenografi

Davis Langdon  

økonomi

 

Øvrige samarbejdspartnere

Københavns Kommune
projektudviklingen
Københavns Bymuseum
de historiske forhold
Dansk Arkitektur Center, DAC